Ni vet han som fixade discokulan. Jag och Madde tog en sväng till honom i morse. Madde är rock ´n roll kockefrun då.
Hans restaurang ligger inte på de fancy stråken i Lund eller Malmö. Finns inte med i Guide Michelin men den är fylld med värme, kärlek, musik och GOD mat. Ca 300 portioner/dag lagas så det är inte bara jag som hittat på det här.
Men det är inte det jag vill skriva om. Jag vill bara visa på de små detaljerna i köket. Något för andra kökschefer att ta efter kanske? Något för Stefan på GIII, min kära gamla arbetsplats?
Varför inte en dödskalle på golvbrunnen eller utskuren med vinkelslip i kaklet?
Det är bara fantasin som sätter gränser. Förutsättningen är ju att man gillar dödskallar, men det gör min granne, det garanterar jag =)
Luckan...
Bullrivaren Erika har fått ansiktslyftning
Varför ha vanliga reglage på vattenbaden? =)
Säger som på "Fejan"-
SvaraRaderaJag gillar!
Cooolt!!!!!
SvaraRadera