06 februari 2010

Kalas igen...




Det är mykke nu.
Vi hade ett kalas i Östersund, vi har haft ett kalas med grannar, ett kalas med farmor-farfar och pappa och idag var det kalas med kompisar från dagis.


Men nu är det klart!

Jag gjorde Tingeling Tårta, cupcakes och muffins ( nästan samma sak egentligen ) och vi hade lite kurragömma, sätta knorr på grisen, viskleken, brottning, fotboll, mamma springa runt o dra ungar i pulka ( pust-pust ) pappa krokade på i fiskedammen och givetvis paketöppning.

12 barn totalt och inga utslagna tänder eller brytna ben. Lyckat alltså =)

Kram


5 kommentarer:

  1. Du....va fin tårta du gjort! Hur gör man en sån bild på tårtan, och vilka fina "kritljus"! Var fick du tag på dom? Vi har ju en stundande födelsedagsfest och ljusen tilltalade verkligen!

    Kram till dig och gumman!

    SvaraRadera
  2. Tack vännen. Jag har mailat dig. KRam

    SvaraRadera
  3. Härligt att det har löst sig med hyrbil trots att det blev en oljemoped. Om du vill ha hela storyn om min lilla resa norrut skriv ett SMS när jag kan ringa.Ju fler kalas desto bättre. Blir lite sugen på kakorna.Ordstäv nr2.Den som skriker högst blir hesare än andra.I alla fall:Schysst sida.
    Björn

    SvaraRadera
  4. Waaaaow Ewa vilken tååårta, och vilka muffiiins!!

    SvaraRadera
  5. Håller med föregående talare!
    Vilken tårta! Fräna ljus! Ja, nog vattnas det i munnen alltid!!!!
    Kram från Fillsta

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥