25 februari 2010

Högaktuellt just nu


Sveriges hetaste skidorter är korade. Inte oväntat ligger ju en av mina gamla bekanta på andra plats. Där har man firat nyår, sportlov, festat, skidat, fiskat, skotrat, vandrat.... visserligen snart 30 år sedan men va fan! Det gillas väl ändå, hängde ju där var och varannan vecka då.

4 kommentarer:

  1. Den här skåningen har bott vid en landsväg i hela sitt liv o sett männsikor både komma och gå, men när snön den faller så är det just Åre jag längtar till då! /Henrik

    SvaraRadera
  2. Åhhh,det där ser ju härligt ut! Nu var det många år sen man slängde sej ut i pisten, men, kanske i år!
    Man vet aldrig!

    SvaraRadera
  3. Jag längtar till våren, även om det mesta är ganska vackert i skånelandskapet just nu. Idag töar det, så nu kommer de djävulska efterverkningarna av allt detta snöande.
    Fuktigt och blött i månader.

    Slänga sig ut pisten, som du "Fillsta" har aldrig varit min "bag". Känns alldeles för likt, slänga sig in i pesten.
    Apropå många år sen, så är det nog förknippat med livsfara, att i 57-års åldern slänga sig ut i pisterna :-)

    SvaraRadera
  4. Nja,allt e ju relativt......
    Beror ju liksom på farten.....
    Och vad mej beträffar, 7år senare, 4barn och tyvärr ett antal extrakilon så blir nog farten minimal och om jag dessutom lyckas få med mej min 6 åriga älskling så hänger nog tom du med!
    Du är så välkommen att joina oss att upptäcka tjusningen med att slänga sej ut i pisten!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥