12 februari 2010

Hjälpinsatser från Landet

Hallå! Nu kräver vi här i Skåne att övriga Sverige vaknar upp och förstår allvaret i situationen. Denna nationella kris som drabbar landet och som skär av pulsådern för all handel, kommunikation och infrastrukturen förståss!
Vi känner oss förbisedda och att framförallt de norra delarna inte förstår vår situation och denna drabbade landsdel.

Vi har faktiskt fått snö! Vi behöver hjälp och frivilliga insatser. Idag har vi fått hjälp av försvarets bandvagnar men det är en droppe i havet. Vi skulle behöva varma kläder, värmefläktar, skyfflar, sopar och spadar, norrlänningar med renskinn och varm choklad för undsatta och stöd i form av samtalsterapi och pepping.
Pepping för att ta oss igenom denna svåra tid, tiden kallas vinter. Vår ekonomi är lägre än Greklands och BNP existerar knappt längre. Snöröjningen har kostat oss MILJARDER och vi kräver ett PG-nummer där ni kan skänka pengar för oss drabbade.

Vi skulle behöva värmeslingor på vägarna, tonvis med sand och hett vatten, köldtåliga palmer och apelsinträd och en trogen sol.

Är det något ni känner att ni kan bidra med?
För att förstå den allvarliga situationen så vg läs: http://sydsvenskan.se/sverige/article629010/Osterlentag-fast-sedan-i-morse.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥