14 februari 2010

Havet vackert även på vintern.

Vi åkte till farmor och farfar igår. Världens bästa farmor och farfar såklart.

Vi blir alltid så bortskämda där. Underbar mat, sovmorgon, lek och bus, semlor, goda drinkar, gott vin, umgänge, samtal, mys och vänskap. Filippa har inte varit där sedan jul så hon var så sprallig så vi knappt fick stopp på henne. Farmor däckade långt innan Filippa.

Idag på Alla hjärtans dag tog vi en promenad ner till havet. Man kan nästan tro att det är fjällen man skymtar i horisonten där Kullaberg tornar upp vid havskanten. Visst är det vackert? Tänk bort den höga kranen, hamnområdet och det andra =)

Gråsälar fick vi oxå se och så byggde vi ett "ishotell".


Filippa handlade i farmors butik

Hoppas även ni haft det underbart idag på alla hjärtans dag. Att ni blivit omhändertagna, tagit hand om själva, ätit gott och umgåtts med nära och kära. Som ni givetvis ska göra, vårda och älska även alla andra dagar.

Stor kram på dagen till ensamma och alla ickeensamma. Kom ihåg att tänka på de ensamma även om ni själva är upptagna. Det kan en dag vara ni som är ensamma.

Stor varm KRAM

6 kommentarer:

  1. Härligt att fåå vara med farmor och farfar. Ni verkar haft kanondag tillsammans. Kram från Olivens mamma.

    SvaraRadera
  2. Låter som om ni haft en härlig helg hos "farfars"! Det var ni värda!!!

    SvaraRadera
  3. Haloj!
    Jo, idag har vi haft en utedag på skidleken med kompisar. sprungit hit o dit i skidbacken så nog har man tagit hand om sej själv... undrar hur många gram som sprangs bort idag...
    Vilken toppendag ni verkar haft.... Presenter o allt... KRAM

    SvaraRadera
  4. Hoppas även du fick presenter Fillstamamman. Pussar och kramar från barnen tex.

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Oops.
    Nu kan jag skönja det vackra "fjället" :-)
    Omöjligt i mobilen ska du veta.
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Jo, det förstår jag - tänkte nog inte direkt att du skulle "se" det i mobilen heller. Var mest för att skicka vackert kort från Lerberget och för att visa att jag är och kan vara positiv till landskapet =)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥