25 april 2010

Tittar på vuxenfilm

Ligger i soffan och tittar på "Little Children". Dotter är med ibland, klättrar ibland, läser ibland, fikar ibland, myser ibland. Men så uppstår en massa "mammalängtan" när sömnen tränger på och så ska hon gosa m mamma.
Väl i soffan liggandes sked och tittandes på samma film så har de kommit så långt att det börjar hetta till. Det blir en sexscen och jag påpekar att det ju faktiskt är en vuxenfilm och att nu behöver hon inte titta. Dessutom frågar hon ju hela tiden vad som händer, vad de säger, vad de gör och varför? så hela filmen får jag vara en slags sufflör kan man säga.
Så kommer "tvättmaskinscenen" och dotter vill absolut fortsätta titta för det var ju så roligt när hans "rumpa skakade så mycket".

Det är ju inget farligt egentligen så jag förklarar vidare och vi tittar på fotbollen, när de går till poolen, när de äter, kör bil, är hos polisen, leker osv...
Sedan blir det "nuppa" igen och då konstaterar dotter enkelt: "De har nuppat väldigt många gånger nu!"
Undrar vidare hur det fungerar nu när det är film eftersom hon ju ska vara gravid. "Kommer det i nästa film om en månad?" "För så lång tid tar det ju att vara gravid i filmer"

Jag är så evigt tacksam för att jag får ta del av alla dessa funderingar och tankar. Så obefläckade, enkla och öppensinnade. Älskade, älskade dotter.


2 kommentarer:

  1. Hahah, underbara funderingar!

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det! Är det inte "Hondrakars existens" så är det skakande rumpor mot tvättmaskiner. Härligt helt enkelt. =)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥