18 april 2010

SMS från Ving

Din resa är inställd, pengarna återbetalas inom 7 dagar.

F har sagt meningen igen, tre gånger. Den hon inte får och bör säga.... JÄVLA VULKAN!

Någon som vill komma till Skåne o hälsa på???

4 kommentarer:

  1. Lugn,bara lugn.....vi kommer ju snart!
    Bara drygt en månad kvar....men...,jag förstår,nu har du ju en veckas semester hemma.

    Men,jag vet!!!! Du kan väl ta bilen och komma hit!!!!!!!

    Vilken jäkla otur ni har! Ja,vad mer kan man säga.
    Kram på er!
    Hoppas ni får en härlig mysvecka ihop nu.

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt för er!

    Men du, jag kommer till skåne den veckan. Är där tors (22e) till onsdag (28e). Ska på några utbildningar i Helsingborg, så jocke passade på att ta semester. Så, vi packar med hundarna och tar en liten skåneresa och hälsar på familjen uppe i Kristianstad-trakten en vecka. Men man kanske kunde klämma in ett lunda-besök mellan utbildningsdagarna och familjetiden? Får nämligen "lediga" klämdagar fredag och måndag (ska jobba lite hemifrån, men en del tid har jag ju över). Och sen finns ju helgen också. Nu är det förstås lite familjetid inbokad, men kan nog göra tid i kalendern för en gammmal vän också :-)

    Om du nu inte packar väskan och drar norrut dvs...

    SvaraRadera
  3. Maria... jag kollar jag kollar. Osäker om jag kan bege mig mot Jämtland eller ej pga lite ekonomitänk. Men är jag hemma och inte har lämnat skåne så klart vi ska ses. Helgen kan nog vara så att jag inte är hemma.. jag återkommer.

    QUL

    SvaraRadera
  4. WHAAAAAT!?!?! Hemskt ledsen tanten, det var en valunnad resa. Saknar er mycket och laser bloggen varje gang jag har tillgang till internet. KRam fram venexuela (L)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥