05 april 2010

6 i 6 timmar

På P3 med Christer fick man 6 i 6 timmar. Massor med frågor ställdes. Ni vet de vanliga: Luktar jag ok? Hur ska jag suga av killen? Är det som kommer innan satsen kiss? Hur vet jag att tjejen har det skönt?......

På något sätt känns det som att det blir svårare och svårare för unga att ha sex. Det blir mer och mer prestation. Borta är känsla, lyhördhet, intuition, att läsa sin partners ljud, rörelser, beteende...
Nu ska man ha facit INNAN man sätter igång. Gärna en karta som beskriver ALLT, pekar ut exakt var allt finns, hur man ska gå till väga, vad man ska göra etc.
Vad hände med nyfikenhet, utforska, leka - lära, intresse och genuinitet?

Som frågan om hur stor omkrets en penis SKA ha??? Bara det, SKA HA??? Vem f-n frågar om hur stor omkrets tummen ska ha, eller hur långt skenbenet ska vara, hur tjock armen ska vara???

KLART som korvspad att allt detta skapar ännu mera osäkerhet, prestationsångest, facitsökande i att man är ok, ser ut som normen, luktar som normen, gör som normen, mäter som normen...

Betyder det att jag bara kan umgås med killar som har samma omkrets runt sina fingrar som normen SKA ha?

Jag tycker synd om unga. Jag minns alla funderingar, tankar, frågor, nyfikenhet, blyghet, längtan och pirr som "mina barn" på Wargen ställde och tänkte. Vi diskuterade sex och samlevnad i timmar. Bollade fram och tillbaka, ödslade tid på att prata om just DEN killen i korridoren som "Sara" var kär i! Eller den speciella nacken som "Daniel" hade osv osv. Det var pirr, det var fniss, det var förväntansfullt, spännande och ivrigt att lära känna och upptäcka själva.
Idag ska man helst få allt serverat av Christer, Kitty, Olle eller någon annan. Jag har ännu inte hört någon av dem säga att det inte spelar någon roll och därför svarar vi inte på sådan frågor som rör exakta siffror om omkrets, längd, antal minuter osv...

Vad ska min Filippa få för väg in i sitt sexliv? Vad är det som gäller då? Alla dessa bilder på hur muffen ska vara rakad, alla kulor på radband som ska in i anal eller muff, alla hjälpmedel, allt glid, all choklad, alla vibratorer, små slidor, små slicklappar man ska använda när tjejen har mens.... Gud hjälpe min dotter att hon överhuvudtaget någonsin ska få ha ett bara helt enkelt vanligt naturligt sexliv. Att själv få komma på vad som är nice och inte.

... bara en tanke....

7 kommentarer:

  1. Hear, hear!!! Håller verkligen, verkligen med. /Kristina.

    SvaraRadera
  2. Håller med Mulle! Jävligt trist. Har för länge sedan SLUTAT LYSSNA på detta skitprogram på radio. Dessa förutsägbara radiopratare som helt oemotsagda gång efter annan tillåts levera förutsägbara oansvariga svar om allt mellan himmel o jord. Vad kan vara mer förutsägbart än att tro att man är provokativt annorlunda? Även en av dina "höjdare" är en ledande gestalt i det Nyhavnsbuset, (läs Birro). H

    SvaraRadera
  3. Oh vad jag också håller med "Mulle" och alla er andra kommentatorer.
    Det har blivit en "snurrig" värld på många punkter och man kan ju undra va alla vi sansade personer kommer in i bilden :-)

    Det är dags för lite mera öppet mothugg av de som ännu inte tappat förståndet helt. Inte minst för våra efterkommandes väl och ve.

    SvaraRadera
  4. Det är en otrolig hets om vad som är "rätt och fel" även om jag tror att "sexrådgivarna"... bara det, menar väl. Konsekvensen blir ju när det finns en mall, ett facit, en "som kan svaren" att det finns ett rätt och ett fel.
    Galet, galet!

    SvaraRadera
  5. Lasse "boa constrictor" Unger6 april 2010 kl. 10:56

    Det finns massor med människor som är avlönade för att sitta och "förstå" och få oss andra oförståndiga och vilseledda människor "att förstå".
    När det gäller sex, blir det här oftast oerhört löjligt i mina ögon och jag säger som Mulle- "Vad hände med nyfikenhet, utforska, leka - lära, intresse och genuinitet?"???

    Mycket av det som visas på tv och sänds på radio idag är skit och ska behandlas för vad det är. Men alldeles för många människor är ju intresserade av "skit". Man får vad man vill ha (förtjänar), så att säga. Marknaden styr och i sexfrågan är det antingen porrindustrins marknadskrafter som styr, eller så är det förståsigpåarna, med oftast högskoleutbildning i botten. Dessa skall förklara hur det ligger till och mildra porrindustrins verkningar. Mildra porrindustrins verkningar kan sannerligen behövas, för där om någonstans florerar väl de största avarterna på vad "sex" skall innehålla för att var "bra sex". O följer man inte det som ny sexutforskare, så är man helt out.
    Sex är som det mesta annat "big business" idag och det finns stora pengar att göra i denna bransch.

    SvaraRadera
  6. What happened?
    6 blev 5?
    Lite för högt till tak kanske :-)

    SvaraRadera
  7. Ha ha, ja inte för mig men en högre uppsatt person påpekade att det kan skrämma... det var ju inte meningen =)

    Puss

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥