27 april 2010

Delfingalan



Det var auktion oxå, på delfingalan i Hässleholm. Vi stannade inte så länge så vi missade att bjuda på den signerade tröjan av Zlatan himself. Den gick för lite mer än 300 kronor! Galet och så synd.

Men dotterns "pojkvän" bjöd givetvis på den uppblåsbara delfinen som Filippa försökte vinna genom sina teckningar ( de hade två delfiner ) och han gav sig inte förrän han hade den i sin ägo.
Så här har vi den nu, "Delfinis" som den heter!
Gissa om hon blev glad?? Eller för att uttrycka det med hennes egna ord: "A är den BÄSTA pojkvännen man kan ha!"
Vad säger man själv? Jag förmodar att jag borde säga något i stil med: "A är den bästa måg man kan ha!" men det känns inte riktigt.... rätt... =)

Men jag håller med henne, verkligen. Ikväll försåg han oss med ekologiska päron och ÄKTA saffran! Jag är skyldig mycket nu, mycket.
Delfinis verkar trivas hos Filippa. Vet inte om han/hon gillar kronan på huvudet men varmt och gott har han/hon det iaf.

1 kommentar:

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥