24 april 2010

Hässleholm

Härligt väder och en tur till Hm med granne samt grannes kompis med barn. Det var en skön tillställning med, tyvärr, alldeles för lite besökare.

Filippa försvann ut på gården, då jag kom ut låg hon över en hund som var fastbunden på gräsmattan... hon låg där länge, länge.
Saknar hon Varga? Kanske bara lite...
De hade lagt ner mycket jobb och bjöd på en avslappnad, enkel, familjär och mycket hjärtlig stämning. Så synd att människor inte dyker upp. Allt överskott till delfinens goda och dessa människor behöver vi inte fundera på om de tar 90 % i administrativa utlägg.
Det fanns kubb på gräsmattan, band som lirade på en enkel scen, otroligt duktig magiker/Trollkarl, konstutställning, företag hade sponsrat så där blev en auktion, cafe... På övervåningen var det ordnat för barnen: Sagostund, klättervägg, ansiktsmålning, tecknarbord och man kunde vinna en jättestor uppblåsbar delfin på sin teckning!
Provar klätterväggen men var lite för blyg...

Aage vår Rock n´Roll Kock stod ute på gården och grillade supergott som vanligt. Vegochili, grillade grönsaker m salsa, kyckling, korv, nachips, sallad, potatissallad.... Vi gick inte därifrån hungriga direkt.

En skön dag men gud så avslagna vi var efter gårdagens sena timma.

Gissa vem som ringde vid 23 tiden och berättade att han bjudit på auktionen och vunnit Den stora delfinen till Filippa??? Världens bästa Aage såklart! Filippa blev alldeles lycklig och sprallig.

Filippa och Benjamin diggar till bandet!
Ansiktsmålad till "Mimmi Pigg"

1 kommentar:

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥