04 april 2010

Lite påsk blev det





Ösregn idag söndag men igår var det visserligen skitkallt men soligt och fint. Har tokjobbat hela helgen men hann upp till farmor o farfar vid halv 3 på natten efter avslutat pass och fick en underbar tjej ner i sängen när det grydde. En förvånad och mysigt glad tjej... "mmmmammmmmmaaa, när kom du?" Det är kärlek och värme.

Vi hann med en vårloppis, köpa begagnade inlines för det tyckte jag gumman ska ha. Hon var på =)
Vi hann med lite påskmat trots min diet och jag hade en härlig dag som alltid med farmor och farfar. Pappa där med givetvis. Så fick jag lite påsk trots allt =)


3 kommentarer:

  1. Kanon!
    Nu har vi haft solgropsväder i 2 dagar. Var uppe i skogen o grillade till lunch idag,det gick sådär,Alice var inte på G o då blir det genast mycket besvärligare om en gnäller. Det e skönt o äta hemma,om man säger..... Men,men,nu har vi iallafall haft lite friluftsliv i Påsk.
    Mysigt med en tjej i sängen!
    Kul med loppis!
    vad bra att du fick lite påsk du med!
    Kram från ett soligt Fillsta med en snorig liten tjej.

    SvaraRadera
  2. Vi har missat solgropen, pga magsjuka. Hoppas på att komma igen imorgon. Det är nu det är som bäst i Jämtland. Kram från påskkärringar med magont.

    SvaraRadera
  3. Även vuxna ska ha hjälm!
    Huvudet är det viktigaste man har :-)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥