07 april 2010

Årskort sms

Tackar tackar Telia. Jag tyckte jag hade det billigt och super förut med 5000 sms för 99kr/månad. Nu finns där "årskort sms" för 499 kr/år. Det innebär att varje månad får jag 5000 nya sms under ett helt år.

Bered er på ännu mer sms...

Häpp!


10 kommentarer:

  1. Inte dumt! vilket abonemang är det?

    SvaraRadera
  2. Åhhh,vad kul att få många sms!!!
    Det lät ju som ett bra abonemang

    SvaraRadera
  3. Telia Kontantkort. Och när man går in på ladda sidan så kan man ju välja en massa summor eller... årskort sms eller årskort surfa.
    Kanon

    SvaraRadera
  4. Jaha,då förväntar jag mej ett sms imorrn då...

    SvaraRadera
  5. tack för tipset! Det ska jag fixa imorgon, räkna med fler sms från oss, kan ju tyvärr varken skicka eller kolla på mms på min mobil eftersom den är från Jura-tiden. Kram på dig sms-kompis

    SvaraRadera
  6. Olivens mamma: känner igen det och det ska du ha en eloge för. Dessutom kommer din Juramobil hålla betydligt längre än de nya fräcka fräna.... =)
    Men får du inte ett meddelande som säger att du kan gå in på telia och titta på MMS? Det fick jag med min Jura Phone

    SvaraRadera
  7. Jo, jag får meddelande om att logga in och kolla på bilder, så jag ser allt även om det är lååååångt efter att du skickat ;). Kram på dig och njut nu av efterlängtad ledighet.

    SvaraRadera
  8. Fungerar detta bra?? har tänkt skaffa detta ev.
    Mvh Susanne

    SvaraRadera
  9. Susanne: Jag tycker det fungerar kanon. Har sänkt min telefonkostnad betydligt. Men det kostar ju att ringa, personligen messar jag mest så mig passar det perfekt.

    SvaraRadera
  10. Hur sjutton skaffar jag det!?
    Jag har laddat med 600 kr på mobilen via den sidan men inte ett skit händer + telias instruktioner fungerar inget vidare!
    Hjälp, vart finns "ladda sidan" ?

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥