14 mars 2010

Våren börjar pocka på







Idag har vi varit på Bakluckeloppis. Det var geggigt, lerigt, blött, trångt och ganska skabbigt. Hittade inte så mycket. Jo, en liten kul grej till farfar.
Vi har vilat ut efter Festivalpersen igår med 4 snyggingar att hålla reda på. Filippa började faktiskt gråta ett tag då hon så gärna ville att Erik skulle vinna, det känns som det lilla flickhjärtat kommer få det tufft i framtiden då hennes känslor är så stora, så stora.

En tur i naturen gav oss forsytia, vintergäck och vi har rensat en hel del skräp som andra människor slängt i naturen. Filippa är redan lika nitisk och kantigt konservativ då det gäller skräp som sin mor. Bra eller dåligt? Redan ragata... eller "Madame Karp" som grannbarnen kallar mig =)

Frid vänner, nu är det pannkaka med grädde o sylt på menyn. Ensamt som fasiken är det, vill ingen komma och hälsa på snart? KOM KOM, Skåne börjar nu bli fantastiskt igen.
Ni vill inte missa det. Bara resan, resten står jag för.

KRAM kära

4 kommentarer:

  1. Kom Kom...? Vad är det för fel på oss ursprunliga skåningar???...pannkakor, sylt o grädde... Henrik

    SvaraRadera
  2. Vänta du bara....endera dagen står jag utanför dörren med 4 ungar o en gigantisk kappasäck!!!
    Härligt med vår!
    Här har det blivit precis nån minus så det smälter inte mer,men det var ju onödigt med tövädret i veckan för nu är det ju skiiiithalt här hemma.
    Jag riktigt hör hur det klippetikloppar när man går på asfalten hos er,cykeln känns ju långt bort här.
    Hade gött i vårvädret kompis!

    SvaraRadera
  3. Tja, vi norrlänningar brukar inte behöva BJUDA in folk för påhälsningar, vi är vana att folk kommer, äter, fikar, trivs och umgås ganska opretantiöst och enkelt och framförallt spontant. Har lärt mig på 5 år här att det krävs en inbjudan minst en månad innan och något tema serverat för att få besök. Men du är välkommen PRECIS när som helst och fika, mat och nybakt finns alltid. Låtsas du är norrlänning, då är det bara att komma. Och dörren står för det mesta öppen om jag inte är alltför långt nere på stan...

    SvaraRadera
  4. ANNA - Ni får plats, bara kom! =)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥