11 mars 2010

Emalj och glans

Jag har fina emaljgrytor. Men de är matta inuti, jag vill inte ge mig på det med något elakt medel men misstänker det finns något fiffigt sätt och tom miljövänligt som ger mig glansen tillbaka. Nu känns de som jag använt svinto inuti.

Tips?

3 kommentarer:

  1. Det är ett äga guld att ha såna gamla emaljkastruller, de är helinne! Men tyvärr har jag inga tips att komma med...

    Fotar själv? Nu förstod jag nog inte riktigt vad du menade? Men klart man fotar själv, fast en egen fotograf vore ju inte så dumt att ha, då kunde man bara styla och deligera: ) Mari.

    SvaraRadera
  2. tusan oxå, jag vet att jag har hört något någnstans......mitt minne är borta. Gör inget med kastrullerna ännu, minnet kanske tar bussen hem igen snart, (snälla minnet,mamma saknar dig, kom hem igen så ska jag förlåta all frånvarao).

    SvaraRadera
  3. Ja jag älskar gamla saker och har en hel del men de passar tyvärr inte i mitt boende. Ett fint timrat trähus, en stuga med panel eller mossa på taket, det vore min stil. Men tyvärr sitter jag här i min laminatlägenhet på nedre plan... =)
    Använder nästan bara mina emaljgrytor.

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥