16 januari 2010

Trivsel

Härlig middag hos Lelle o Gunilla igår. Vi spelade spel, umgicks, "Lets Dance" och lite annat. Mirja fick lite däng i "På spåret" och det kändes ju bra = ) För mig iaf.

Idag åter en strålande dag med solsken och blå himmel. Blåser lite för första gången så de magiska träden har nog förlorat den ulliga luddiga klädseln de haft några dagar.

Filippa har blivit enormt uppvaktad. Här blev det nya presenter, prinsessörngott, spel, pärlor och filmer. Nu har vi spelat och tittat på film. Snart dax för nästa kalas ( det sista i raden... puh ) och det är Adam som fyllde 7 i onsdags.

Mirja o Henke Blodbuff ute i spåret med Teja, Soya o Chili. Ett rådjur på gården i morse och ägg o bacon frukost.

Kan man må bättre?

KRAMAR

1 kommentar:

  1. Så, nu har vi träffats igen. Tänk, det blev många träffar den här vändan. KUL! Ja, tänk vilken tur at vi hamnade i samma föräldragrupp. Nu har vi varit mammor i 6 underbara år, helt ofattbart! 6 år av obeskrivlig kärlek, 6år av fantastisk vänskap. tack för att du funns Eva!
    Kramar från Fillsta

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥