03 januari 2010

2010 Rapport

Så var det nya året här. Firade in med Lotta, David, Tomas, Hanna, Madde och Henrik i Davids faschionabla villa Stavre =)
Det är vackert så det förslår. Skoteråkning och pulka på ängen när vi kom, intag av varm glögg o gluwein. Sedan bastu, drinkar, öl och vin såklart. Trerätters och lite stilla sällskapsspel.
Inga raketer och faktiskt väldigt vuxet lugnt.
Otroligt vackert med utsikt mot Näldensjön och vi stannar en dag till. Himlen bjuder lila-rosa-skär-aprikos-blått sken och snön gnistrar.
Idag hann vi med skidåkning i Buan en kort sväng ( Filippa åkte iaf )
Fått rapporter från Skåne om minus 13 och strålande sol. Kan inte tänka mig den kylan där, måste vara riktigt tufft. Nu är ju detta ingen vädersite även om jag lyckas få den till det i min iver att framhäva Jämtland.

Just i detta läge på resande fot, blir det mer av en rapporterande dagbok till er. Inte så mycket vettiga tankar alltså. Om man nu kan säga att jag har vettiga tankar alls annars...

I skrivande stund sitter jag hemma hos Maria, Jonas, Oliven och Julius o deras fina hus. Anna var här med Ellen o Pelle och vi mammor har umgåtts som vuxna gör. Barnen har höjt ljudnivån på andra våningen några snäpp. Alma dök in och fyra tjejer i samma ålder och två killar gör sitt till. Men jäklar så qul de har =)
Vore detta ljudblogg skulle ni förstå.

Stavre


Utsikt mot Näldensjön



Vackra Stavre



Kvällsfikasugen???



Buan =)



Varga, Vintra och Meja joggar lite...



Filippa i spåret.

2 kommentarer:

  1. tack för en trevlig fikastund även om ljudnivån var hög ;). Hoppas att vi ses snart. Kram från Olivens mamma och två spattiga barn.

    SvaraRadera
  2. Tackar för senast!
    Hoppas det blir fler fikastunder innan ni drar neröver igen.
    Vilka underbara bilder! JA,man bor ju faktiskt fantastiskt fint!
    Kram från ett kallt fillsta

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥