17 januari 2010

Kalas på Djungelhuset













Filippa bjöd sina bästisar Olivia o Ellen på kalas. Vi var som vanligt sena, men tjejerna var glada ändå =)

På plats fanns även småbröderna Julius o Pelle.

Fyra timmar spenderades och för oss mammor är det ju så perfekt det kan bli. Sitta o snacka med en Latte mår då inte jag illa av.

Vi fikade, drack lite slush, åt glass och jag tog en latte till. Tjejerna provade allt och Olivia hälsar att hoppborgen är qul! Pelle var lite blyg i början men kom igång.

Sådana här lekställen som Djungelhuset, Leos Lekland i Umeå, Busfabriken i Helsingborg och Skattkammarön i Lund är kanon tycker jag.

Dagen avslutades med en förträfflig ide tyckte jag. Alla fem fick en slant var för att själva i en maskin styra en arm där man ska gripa efter ett gosedjur. Pelle fick en vit nalle med rött hjärta, inte populärt, hans syster en pingvin, inte heller populärt... minst populärt var att Filippa INTE fick dalmatinern hon siktat in sig på utan en vit nalle med rött hjärta. Däremot fick Olivia dalmatinern.... tja, så efter en del gråt, tjureri i ett rör och lite hot av mamma så slutade det väl någorlunda bra.

Tack Olivia, Ellen, Pelle, Julius och mammor för en underbar dag!








2 kommentarer:

  1. Tusen tack för ett kanonroligt kalas på djungelhuset! Ellen o Pelle hade kanonkul, även om pelle var lite trög i starten...
    Efter 4 timmars lek o stoj somnade dom ovaggade på kvällen.
    Hoppas vi ses snart igen kompisar!
    1000 kramar från oss i Fillsta!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Barnen var såå nöjda efter kalaset. Det är så kul att se att dom leker så bra ihop. Kram från Olivens mamma.

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥