25 december 2009

Våren är här!






Så har slätregnet intagit Skåne igen. Känns främmande, det är ju trots allt nära en vecka sedan det regnade =)



Julafton fortlöpte långsamt för vissa och andra kände obehag inför maten medan andra njöt av julen, maten och klapparna =)



Vi var ute och smög bland husen för att hitta tomten som aldrig tycktes hitta till vårat hus. Till Filippas sorg upptäckte vi ju att farfar haft dörren låst! Inte undra på att vi inte fått någon tomte! Men till slut vid 20-21 tiden så kom han äntligen. Pappa var ute och letade så han missade honom tyvärr...

Varga har myst i "mysis" med alla gosedjuren och Filippa har nu ca 30 nya filmer att titta på!





Ikväll är vi ensamma. Pappa är på fest med sina vänner så vi ska underhålla farmor o farfar.






KRAM och jag hoppas att ni alla haft en underbar julafton.

4 kommentarer:

  1. hej! Trist med vår men snart väntar riktig vinter i Jämtland. Ni kommer att få det sååå härligt! Kram från Olivens mamma och resten av familjen.

    SvaraRadera
  2. Härligt med riktig vinter, i jämtland alltså... Snöhögen i Fillsta bara växer medan den väntar på att Filippa ska klättra på den. Även Kattys mage växer, kattungarna kommer nog lagom tills ni kommer.
    Kommer ni inte snart!!!!!
    Kramisar

    SvaraRadera
  3. Hallå tjejer! Nu längtar vi- ska försöka starta före 9 i morgon bitti. Vi kommer och hälsar på er båda två. Sover kanske över om det passar, vi hinner planera.
    KRAAAAAM

    PS, Filippa pratar för fullt om kattungarna redan.

    SvaraRadera
  4. Kör försiktigt! Ska bli riktigt kul o ses igen!
    Ja, här finns ju flera valmöjligheter på övernattning, kodegan, för den äventyrliga och hemma hos oss för mysisen. Bara att välja o vraka,hehe. Ja, här kan ni bo om ni vill o om det passar. Ni är SUPERVÄLKOMMEN!!!!!
    Inga kattungar än, men väl 3 kalvar har kommit idag...
    Kör försiktigt och HÅLL HASTIGHETSBEGRÄNSNINGEN!!!!! Kram kram så ses vi snart kompis.

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥