18 december 2009

Smågottor


Det är lite roligt vika till de här söta askarna. Sydde ihop lite cellofan slarvigt med vanlig raksöm och röd tråd. Det blir finfina påsar. I med lite hemkokad lakritskola och tryffel. I askarna blir det saffransskorpor. Precis alldeles lagom lite present till arbetskamrater, handledare eller en granne.

Och GOTT =)


5 kommentarer:

  1. Åå, va fint, du är duktig du! Vart får du energin från? Har inte hunnit följa din blogg på ett tag, men det är alltid kul att läsa den.
    Brr, idag har vi haft kallt, i morse -22 och vattnet hade frusit =( men det ordnade upp sig så småningom. Nu ikväll är det bara -16 och det är faktiskt riktigt fint ute, det förstår du nog....Ha det bra och en riktigt God Jul på er önskar Gunsan i Skucku
    p.s. på måndagkväll är det julrimsstuga på Radio Berg, sätt dom på prov, hihi

    SvaraRadera
  2. Tack Gunsan - jag har goda grannar som ger mig energi = )
    Låter kallt hos er men här tycker de nog de har det värre - ha ha.
    Bilar hem den 27:e och jag längtar. Ha en god Jul du med.

    SvaraRadera
  3. Godmorgon! Min plan idag är att göra nåt liknade som på dina bilder. Får se hur det går. Igår hade vi julpyssel härhemma med Fillsta bla, det var kul! Vi ses snart. Lördagskram till er från Olivens mamma.

    SvaraRadera
  4. Gud vad fint du gör! Önskar att jag var lika engagerad i julstöket som du, men jag har det nog inte riktigt i mig!

    SvaraRadera
  5. Åh, jag är julmupp, julnörd, julfetischist, julidiot, julberoende.... det är inte alla som lider av den åkomman så det är inget att känna sig dålig för - tvärtom kanske du är riktig frisk =)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥