23 december 2009

Dan före dan...

Nu är vi på plats hos farmor och farfar. Världens bästa farmor och farfar ska väl tilläggas. Jag och farmor gjorde en "tjejdag" igår med lite outlet besök och så Höganäs Keramik. Kan ni tänka er att det enda jag handlade var en slickepott för 39 kronor! Det har aldrig hänt att det blivit så billigt förut! Jag är stolt!

Idag jobbar alla så jag, F och Varga är ensamma här hemma. F har tittat på film oavbrutet - ja, tänk vilken dålig mamma jag är. Men jag har hunnit baka bröd, göra saffransskorpor, göra en rödbetssallad m morötter, potatis, lök mm, har hunnit dammsuga, skura, gå ut m Varga, fixa lunch o tom blir det ett inlägg här!
Det kommer bli tunt med inlägg nu när jag kommer vara på resande fot uppe i Jämtland. Jag har ju inte tillgång till dator på samma sätt då. Ni får ha överseende. Foton blir det dåligt med oxå.

Ikväll kommer faster Johanna och jag ska snart sätta igång med en Jansons Frestelse. All den vackra snön håller tyvärr på att slaska bort - menvi hade vinter i fyra dagar! Toppen.

Nu passar jag på att önska er alla en underbar jul och flera av er kommer jag att träffa inom snar framtid.
Borde jag skriva något om Tiger Woods? Klimatmötet? SAAB affären, det Gröna IKEA????

Äh, det får bli en annan dag.

PUZZ

9 kommentarer:

  1. Skit i Tiger, njut av julen och familjen i stället!

    Vi ser fram emot ert besök, och du....
    Jag är väldigt rörd över presenten du skickade:-) Jag ska göra det, jag ska vårda dom väl<3

    Ses snart!

    SvaraRadera
  2. Hej! Njut av julhelgen. Hör gärna av dig när du är på plats i Jämtland. Behöver ni sovplats så vet du ju var det finns... Det ska bli kul att ses. Hälsa tjejen och kör försiktigt. Kram från Olivens mammma.

    SvaraRadera
  3. Jag håller med föregående, skit i Saab och Tiger. Njut av god mat och sällskap. Själv funderar jag på att skippa Kalle Anka i år till förmån för Anna Anka. Hon är ju helt galen!! Klart vi ska ses då ni kommer hem! Spel och mys hoppas jag vi kan fixa. Många julkramar till er från Mirja

    SvaraRadera
  4. god jul på er, vi ses när vi kommer hem
    kramar

    SvaraRadera
  5. Kör försiktigt! Ska bli kul att träffas snart.
    Imorrn ere jul o då blire kul. Strumporna hänger på sängkanten, får se om nissarna hittar till Fillsta. Tror det...
    Vi höres, vi synes, vi leks! Mae råkes o sov gött!

    SvaraRadera
  6. jag vill gärna veta dina åsikter om "tigeraffären", saab och gärna volvo oxå.... kan du ringa mig senare kväll så vi kan prata om och reda ut begreppen Snälla!!
    Annars så önskar jag och min lilla familj dig och Ippa en mys mysig jul KRAM

    SvaraRadera
  7. Njut o koppla av i ditt älskade Jämtland vännen. Tiger kan man skita i och resten kan vi ta efter din behövliga snö o isterapi i norr.
    Må 2010 vara dig nådigt :-)

    Mirja- Snart slipper du välja. Anna och Kalle är ju för fan släkt. Man ser det tydligt på ögonens placering i pannan. Allt Anna kan har hon lärt av farbror Joakim von Anka. Snackas om att Kalle o Annas program skall läggas ihop till ett. Dags att i tid lära ungarna hur en slipsten ska dras. Må julehelgens fortsättning och det nya året 2010 även vara milt o gott mot dig.
    Kram från Skåne.

    SvaraRadera
  8. = )
    Helt klart struntar jag i Tiger o resten. Hade inte en tanke på annat. Men Lotta... jag misstänker att det är något vi kommer att dryfta efter Vodkan, Yatzyn, tandemcykeln och kubben. Vi brukar ju vara som brightast då - du och ja! =)
    Lasse: ALLA mår bra av terapi i norr - kom o prova!
    Mirja: Håller med, tycker dock Anka är skön och faktiskt säger en hel del som många tänker. Kan hon härstamma lite från Tåsjö oxå?? Polska hittebarn och tåsjöjäntor är ganska lika tycker ni inte?
    Maria och Anna: Vi kommer! Vi ska leka, umgås, fika och ses. Längtar.
    Anki: Vi dyker upp hos er oxå, blir väl först nästa år men vi ses, miss u all. KRAAAAAAM
    KRAM

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥