10 december 2009

Lucia 07.30

I morgon bitti är hon lucia. Hon vacklade en stund och ville vara pepparkaketjej men tyvärr återtog lucian makten... så i morgon är hon en av många lucior =)

KRAM

5 kommentarer:

  1. Åh, önskar jag hade sett tåget. Hoppas det blev sådär tindrande som det ska, och att ni får en jättemysig kväll ikväll!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Som det ser ut nu ska Ellen vara tomte. Ok, hon får väl det då, fast helst hade ju förståss glittermamman velat se sin prinsessa som Lucia.....men, men, vi är inte där än,hon kanske går att övertala,muta...nej, vad säger jag.. påverka.....???????
    Ja,se MAMMOR.......

    SvaraRadera
  3. Olivia var lucia på dagis men ska vara pepparkaksgumma imorgon! julius vill såklart vara tomte hela tiden, han har ju en tomtelykta. På dagis luciatåg var en tjej julängel och julius frågade varför hon var en fjäril..... Man får vara det man vill, påminner Olivia mig om. Kram från oss.

    SvaraRadera
  4. = ) Man får väl kanske vänja sig vid tvärtemot för jag hade ju tyckt det varit qul med något annat. Men det var faktiskt inte så många lucior som jag trodde så det var ok =)
    Olivia är en mycket klok tjej. Kram

    SvaraRadera
  5. Hej!

    På förskolan där jag jobbar, var det en kille som ville att vi skulle ha ett Spidermantåg?! Jäkligt fränt tycker jag och är benägen att nappa på idén!

    För ett par år sedan ville J ha sin Bamsedräkt i tåget... Jag packade för säkerhets skull ner tomtedräkten också, och i slutändan valde han den;-)

    Kram!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥