14 oktober 2009

Tyskland

Låter väl nice med en utflykt till Tyskland. Tyckte jag oxå första gången..
Men vad som händer är att man bilar genom landet - det svischar förbi rutan på bilen - och så glider man in på en JÄTTESTOR parkering. Där parkerar man tillsammans med stora turistbussar, små privata vans och minibussar samt kombibilar. I det stora trevånings shoppingcentrat bordershop så går man sedan in o botaniserar bäst man vill.
Feel free 2 look around =) Kolla här lite så ser ni...

Det är galet när man ute på parkeringen ser pensionärer packa in 30 bib i sin stora kombi, när man ser fotbollslag lasta in 400 flak öl i bussen ( bland annat ) och när man ser såna som Tanten Ewa lasta in lite likör, lite svensk Vodka o annat i minibussen tillsammans med sina vänner =)

Redovisning kommer i helgen vänner, var så säkra.
Nu har jag inmundigat god "Kurtan Drink" och god "Monikamiddag" och sängen väntar. I morgon ringer klockan vid 06 och vi är redo för shopping i Tyskland =)
Det är en resa i Europa och en annan kultur - verkligen...

Kram på er.

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Ja vi får ju sova en ½-timme längre. Pensionärer lastar in 30 BIB!! Hoppas det inte var oss du syftade på! Haha.. Vet inte hur rutten är upplagd, om vi skall på Bordershop, eller ej. Vår förra resa hoppade vi över de "tre våningarna" och tog tre andra småställen i stället. Får väl höra i morgon vad researrangören har bestämt.
    Ser framemot ditt glada leende 7.30 i morgonbitti.
    Kram Inger

    SvaraRadera
  2. Ha ha, nej det var VERKLIGEN inte er - oss - jag syftade på. Det tänkte jag ju inte ens på men när du säger det så lastar vi ju in en hel del oxå... =)

    KRAM och TUSEN tack för idag och för era glada leenden. Ni är toppen. Hoppas L förstår det oxå =)
    KRAM igen

    SvaraRadera
  3. 1000 TACK till dig oxå, Ewa.
    Du förgyllde verkligen vår resa.
    L förstår...javisst han blev jätteglad över en packe cig o ett flak öl!! Hihi.. Det är en go påg!
    Önskar dig och Filippa en riktigt mysig helg och en trevlig resa.
    Kör försiktigt och var rädd om er.
    Kram Inger o Tommy

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥