29 oktober 2009

I bröstens tecken

Galan över och det var trevligt. Farmor, farfar, Filippa, Mathias och så Tove o Joanna med varsin vän. Filippa däckade strax efter Måns framträdande men verkade ganska så nöjd.
Vi fick lite vin och jag blev lite förvånad över att siffran strax över 50 som de visade o pratade om igår inte uppnåddes. Som jag tolkade det så hade de ganska exakt koll på hur mycket pengar som samlats in under året och en ungefärlig siffra på det som skulle kunna samlas in. Men kanske hade de beräknat fel eller , mer troligt, jag missuppfattat det hela =)
Eller så ramlar det helt enkelt in till den där 50 miljoner 753 tusen eller vad det nu sas igår under kvällen. Skit samma, det var trevligt, rörande, uppmuntrande, gripande och storslaget.
Dock var p-systemet under all rimlig kritik.
Att hålla två filer med p-bommar till hela parkeringen. Där man dessutom måste stanna, veva ner rutan och trycka fram ett kort skapade ju som ni säkert förstår själva helt sjuka köer långt ut i rondellerna!
När allt var slut sedan så fick man gå o ställa sig i kö igen för att betala, få ut kortet igen och sedan försöka klämma sig in i denna tvåfiliga kö igen för att åter veva ner rutan, sticka in kortet i maskinen o vänta på att bommarna skulle gå upp!!!!
Helt vansinnigt! Ni kan ju själva gissa hur lång tid det tog och hur långa köerna var både de stående till bet. automaten ( det fanns TVÅ på hela parkeringen ) och för att köra ut.

Grrrrr.

Filippa tyckte det var häftigt och skoj första timman... sedan var det inte så roligt längre. Men hon hann se Måns iaf. =)



Kom nu ihåg att skänka pengar till Rosa Bandet. Köp det lilla armbandet på guldfynd för 69 kr eller den lilla blingbling broschen som Filippa har för 49.50.

I morgon ska jag på min första mammografi!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥