24 mars 2011

Lilla Torg




Lite vin och goda kycklingvingar, lökringar och jalapenos och ett avslut med en varm Latte med fina Mia. Lilla Torg i Malmö börjar ha fullsatta uteserveringar. Tack o lov för gasvärmarna!

Det var nice =)


4 kommentarer:

  1. I like it! Ser ut som Mello Yello där jag varit ett antal gånger... (Minns att jag såg "UllaBella" där en gång:-D) Jag är djuriskt avundsjuk men gläds trots detta med er! Hoppas att vi får en vända till malmö i sommar... Annars blir det väl till senhösten igen, och då duger inomhusservering också bra;-)
    Kram!!!

    SvaraRadera
  2. Nice!! Själv har jag spendrat kvällen på Ava Garden i Dvärsätt, snöstorm utanför...

    SvaraRadera
  3. Ava Garden - det lät intressant - vad är det?
    Mello Yello ligger en krog bort, rättare sagt bortanför Moosehead som vi sitter bredvid.
    Bara dyra krogar med sviniga priser och halvdålig mat tyvärr men det är ju jämans nice att ta ett glas öl eller vin. AW priset på ett glas vin var 35 kronor så det funkade bra =)
    Men för god mat ska man nog ta sig iväg en liten bit bort från Lilla Torg =)
    Sedan var det svinigt ruskigt kallt och vinden slet bra i tält taken. Det blåste ner en del glas oxå.... inte alltid bilden talar sanning mao =)

    SvaraRadera
  4. Men trevligt var det. Det gör vi om snart! När solen värmer lite mer.... ;)
    KRAM*

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥