14 november 2010

Regnet det fortsätter såklart


Medan vi avundsjuka avnjuter webkamerorna över Östersund - bäst just nu är LT:s kamera mot Rådhuset - så strilar regnet som vanligt här utanför. Det är för härligt med plusgrader

3 kommentarer:

  1. Vi har nu plogat ihop till den första snöhögen här på gården. Snowracrarna används flitigt. Ellen provade sina nya skidor igår. Det e så hääääärligt med snö! helt plötsligt finns det så mycket att göra ute. Kram på dej kompis! Du skulle ha varit här.

    SvaraRadera
  2. Jag ser tjusningen i ditt landskap, men jag förstår hur du tänker o känner men måste vara smärtsamt för dina föräldrar att veta att du längtar upp så mycket.... Mari.

    SvaraRadera
  3. Fillsta: Jag njuter av dina underbara foton! Härligt - guuuuud så avis jag blir. Jag älskar ju sverige med dess årstider, skulle aldrig klara att bo i ett land där det var konstant 25 plusgrader.
    Nordingården: Jo, visst finns det tjusning med Skåne ( för det är väl SKåne du syftar på med ditt landskap ) och det är en tjusning med alla våra landskap, det är en av de delar som gör Sverige så unikt.
    Mina föräldrar är döda sedan över 20 år och någon annan släkt finns inte så det är mest mina vänner som får ta del av min längtan men de jobbar för att jag ska kunna flytta hem så vi håller hoppet uppe =)
    Tack för omtanke. KRAM

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥