06 maj 2010

Följ med på resan genom våren!

Heeeeeej! Följ med mig på resan. Vi börjar på Mgb. Malmö Godsbangård. Turning Torso tornar i bakgrunden och bortom så ligger Öresund och Danmark. Kom - häng på!



Vitsipporna är inte kloka! Verkligen inte =)
Kan ju vara ett kul inslag för er som fortfarande kämpar med det vackra vita. Att se och uppleva hur snabbt det går. Ni minns bilderna från Kristianstad igår? De är fotade den 1 maj.
Här kommer lite foton från den 3 maj. Viltet är rikt och varje dag ser jag minst ett par rådjur, 20-30 harar, 30 talet fasaner och ett 10-tal Glador. Sedan ser man några gånger i veckan vildsvin, örn och räv. Man är inte ensam på spåret om man säger så. Bara lugn... jag tutar alltid och undviker oftast att köra över någon.

Rapsen behöver nog bara någon dag till med solsken, sedan är det knallande gult här.
Rådjur finns det gott om
Svarte utanför Ystad. Nu är vi så långt söderut man kan komma med Pågatåget. Här tar Sverige slut.


2 kommentarer:

  1. Endock en fin sväng! Min rutt till jobbet leder längs krondikesvägen, genvägen, en skymt av Arctura, industriområde och sedan den ljuva synen av "ICA MAXI" skylten. Skulle nog må bättre av rapsfält och vitsippor. :-)

    SvaraRadera
  2. Åhhhh,så vårigt!
    Här blommar blåsippor o vitsippor.
    Kanske ska jag skicka ett kort på snöhögen som fortfarande är kvar.....
    Åhhhhh,snart kommer vi! Det ska bli så roligt!
    Så kul att se allt i verklgheten!
    KRAAAAAM

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥