02 maj 2010

Bara en dag på tåget

Stopp i Hässleholm ca 12 minuter. Tågvärden observerar ett äldre par som verkar leta efter något för de rör sig in och ut i tåget som om de inte kan bestämma sig om de ska åka med eller gå av.
TV ( tågvärden ) går fram och frågar vad som är problemet, om de tappat något?

Det äldre paret som är i ca 65-70 årsåldern är lite onyktra och uppenbart stressade över något. Jo, de letar ju efter något de tappat. Tv menar på att de ju letar på fel ställe för de satt ju inte där utan i andra delen av tåget?
Jo men se de hade tappat "det" på toaletten. Mannen rycker i anordningen där inne och menar att tv måste öppna tanken. Septitanken alltså...! Nej, det är man ju inte så intresserad av. 80 liters tank med kiss, bajs, avlopp o annat. Och hur öppnar man den överhuvudtaget? Han förklarar att det inte är aktuellt men vad är det ni tappat som är så viktigt?

Jo förklarar den överförfriskade mannen och pekar på den överförfriskade damen: " det är hon där som tappat sitt intimsmycke, 24 carat guld"

Häpp!


5 kommentarer:

  1. Hahaha! Underbart!

    SvaraRadera
  2. Det är aldrig försent att piffa till tillvaron!

    SvaraRadera
  3. Hahaha, så bra! Vad säger det? Sätt aldrig värdesaker i ......! ;)

    SvaraRadera
  4. Kanske är det så, man undrar vad en annan ska piffa upp det med när den tiden kommer? Vad tror ni är populärt då?

    SvaraRadera
  5. Pja,säg det...... Det går ju så fort nuförtiden med alla nymodiga finesser.
    men,jag gissar på antiskrynkfritt,slätt ansikte på 80-årsdagen!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥