24 maj 2010

800 i böter

Är det tydligen för att urinera offentligt.
Tja, varför inte höja summan till det dubbla? Finns ju ändå ingen rim och reson då det gäller straff så varför inte öka på det som ändå skulle kunna gynna oss alla?
Jag är sååååååå trött på pisslukten på stan.

Jag förstår om det tränger på men det synes som det är övervägande manliga könet som har svårt att hålla sig till toaletten. Mer sällan ser jag personer av kvinnliga könet slänga ut muffen och pissa på perronger, mot skyltfönster, mot dörrar, murar, väggar, trapphus, trappor, nedgångar, tunnlar etc etc.
Men dessa penisar ser man vartän man går. Lika lite trevligt som det är att se dem loska överallt, hela tiden och ständigt i åsynen av oss andra.

Har ältat detta förut men håll med mig - det är för bövelen skitäckligt att måsta ta del av spott och piss varenda dag.

Nu ska jag gå på toaletten och sen väntar sängen. God natt =)

2 kommentarer:

  1. Ja,det lukatar äckligt!
    Och är äckligt!

    SvaraRadera
  2. Kissa bör man, annars dör man :-)
    Det är en fördelarna med att va kille. Att lätt kunna ta fram sin "kisseman" och lätta på trycket när som vi behöver. Gylfen är en skapelse som kläddesigners lyckats fullända till vad den är idag. En snabb och enkel väg, att vid behov lätt och enkelt plocka fram och öppna för denna manliga säkerhetsventil. För kvinnor har man inte lyckats komma på något liknande genialiskt sätt, att snabbt och enkelt plocka fram kisseriet. Detta gör att det i praktiken är en hel avklädningsprocedur som måste till när ni tanter ska kissa. Men visst kan man försöka välja sina ställen lite bättre än vad du ovan beskriver. Kissa i en "nedgång" känns ju lite absurt :-)
    Fler offentliga toaletter till folket. Kanske kan vara något att kämpa för nu i valårstider. För 800spänn kan man kissa många ggr på en avgiftsbelagd toalett.

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥