19 september 2010

Toy Story 3D


Vi gick på bio idag. Jag, Filippa o Paulina.
Toy Story 3. Med glasögon och popcorn var vi beredda i mörkret. Filippa tyckte nog de var lite krångliga och lite väl stora för hennes lilla näsa: "Jag behöver inte de här glasögonen mamma, ta dem!"
Men hon insåg snabbt att det ju var lite suddigt utan och att det var ganska qul med dem, hur levande bilden blev. Det var inte lika grymma effekter som i Avatar ( Paulinas utlåtande ) men fullt godkänt för oss. Men så starka scener det var, Tanten satt och grät floder när sopstationens eldar slickade vänskaran och när Andy lämnar sina älskade leksaker för att åka till Universitetet.... tur man hade glasögon.

En skön dag, bio, fika på Kahls, middag med alla tjejer och Magdis, utklassning i Alfapet och så avslutar vi med "Yesman" och drink. Ganska slött, skönt och gött.
Nu väntar sängen och i morgon är det val - har nog bestämt mig - och sedan blir det ut i skogen och leta efter svamp.

God natt

1 kommentar:

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥