12 juli 2010

Smart!


Joråsåatt.... klart det är nyttigt att träna, himla nyttigt, så himla bra att löpträna och det är ju miljövänligt och så bra. Man känner sig så skööööööön efteråt!

Kanske inte det smartaste att åter igen påbörja den där löpträningen jag alltid tror mig kunna starta lite kontinuerligt varje år. Brukar hålla i sig max tio gånger. Idag var alltså nr 1.

29 grader i skuggan och lite lätt löpning och backintervall.
Joråsåatt.. det är jätteskönt efteråt!


6 kommentarer:

  1. bra jobbat och tack för inspirationen!

    SvaraRadera
  2. Ska vi se vem som ids hålla på längre än tio gånger =)

    SvaraRadera
  3. Vad brun du är!
    Bra initiativ!
    Snart ses vi!

    SvaraRadera
  4. Ha ha! Ser lite varmt ut ;-) Mycket imponerande insats! Det bär verkligen emot att träna i den här värmen. Själv fick jag min crosstrainer lagad för 3 veckor sedan (efter att jag gått och blängt på den i ett halvår utan att få tummen ur och ringa butiken för lagning) och har faktiskt lyckats hålla igång på den sen dess. Dessa dagar är det faktiskt svalare att stå inomhus och trampa sig svettig än att ge sig ut på en joggingrunda. Dessutom är det krypavstånd till duschen efteråt... ;-)

    SvaraRadera
  5. Åh vad sommarfräsch du är!
    Och bra jobbat med träningen! Jag tror att du håller i det där!
    Kram från Sandra

    SvaraRadera
  6. Åh, tack Sandra för uppmuntran - vi får se hur det blir - borde kanske idag.... men åh så jobbigt =)

    Maria - man kan ju springa i regn oxå, slipper man ju duscha alls =)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥