23 juli 2010

SEMSESTER FÖR TUSAN!!!


Sangria, Alfapet, väntar på gamla vänner, umgås med "nya vänner", grillen ska tändas och i morgon bilar jag till Värtahamnen för att punktligt möta upp farfar o farmor som nyss gav mig en order jag omöjligt kan klara. En tid att passa i Värtahamnen.

= )

5 kommentarer:

  1. Grattis Äntligen din tur! Ha det så skönt, och om du har tid och möjlighet så vet du ju vart ni ALLTID är välkomna!

    Kram!!!

    SvaraRadera
  2. Gumman, jag VILL verkligen komma för jag trivdes så enormt hos er. Men... tio dagar.... tror det blir tufft. Dessutom vill både jag och Filippa träffa Varga, SOM vi längtar.. men som sagt. Vi får se.

    Tack för inbjudan och du är lika välkommen hit. KRAM

    SvaraRadera
  3. Jag förstår att det blir tight för er! Men jag planerar ju en skåneresa i slutet av oktober och då vill jag gärna ses! Kanske sammanstråla för en fika/middag i Malmö, eller att jag kommer till er en sväng! Kan ju förstås ibte stanna så länge då, men en sväng i alla fall...?!

    Ha det bäst!
    (å vad många 23:or det var i ditt inlägg ovan!)

    SvaraRadera
  4. men då ere ju bara nån vecka kvar tills vi ses, härligt :).

    SvaraRadera
  5. Wow vilken snygg kanna du har!!! Hoppas du har en finfin semester! Det har vi. Snart ses vi o det ska bli såååå kul! Kramisar

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥