10 juli 2010

Kjell Collection


Ni som sett serien "Ullared" har ju knappast undgått att möta Kjell o RosMarie. Detta underbara par från Oxie i Malmö. Som planerar sin sommarsemester efter Ullared och campar där för att shoppa upp hela semestern! Helt galet men var och en väljer ju själv.

Kjell o RosMarie mådde dåligt då serien släpptes, de blev mobbade på sina arbeten, hånade i media, deras barn blev mobbade i skolan. Kjell sjukskrevs tom sägs det. Media går hårt åt de flesta oavsett, mest för att kunna sko sig själv och tjäna pengar på att vi andra läser ALLT!

Men nu får Kjell lite revansch. Ullared har släpp "Kjell Collection" och tydligen har han redan kvitterat ut en nätt summa i kommission. What goes around comes around! =)
Spana in mer om denna gigantiska butik som inte lämnar någon oberörd här.

Denna veckan släpper Gekås Ullared de första produkterna i "Kjell Collection". I denna limited editionupplaga finns följande produkter att välja mellan:

Tändvätska "Jag dränker in det rätt bra. Sedan får det ligga och dra".

Skohorn "Ingen j-la plastaskit"

Tältpinne i armeringsjärn "Sånt går inte att köpa"

Solbrillor "Jag kör dubbla lager"

T-shirt "Jag vill inte gå här mer"

Lite längre fram i vår kommer vi även att lansera
Morgans egna produkter. Det blir ett örngott, en mugg, en t-shirt och en kortlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥