04 januari 2011

Toppendagen




Firade tjejerna idag! Lite för tidigt för några och lite för sent för några men gemensamt är ju att vi för 7 år sedan möttes på MVC med spirande liv inuti våra kroppar. Detta resulterade i att alla vi 7 bar på flickebarn. För någon av oss kom bebis för tidigt, för någon slutade det mycket tragiskt och för några resulterade det i andra genuina konsekvenser av både positiv och negativ bemärkelse. Men nu sitter vi här, hos Anna o Östen i Fillsta och firar 4 av våra under.
Vi har haft en superdag med längdskidor, pulka, lunch, tårta, kakor, godis, lek och bus, presenter och mycket mycket mammaprat. Ni är underbara och tack för att ni finns och håller mig ovan ytan ibland.


2 kommentarer:

  1. Ja, vad visste man om livet för 7 år sedan? Inte mycket. Vi har alltid trevligt tillsammans och tänk vilken gåva vi har givit våra tjejer, vänskap genom livet! Vi ska vara rädda om varandra, nästa 7 år kommer innehålla saker vi ännu inte känner till ;) Kram och tack för ännu en fin dag tillsammans.

    SvaraRadera
  2. Ja, vilka underbara år det har varit! Kunde inte ha hamnat i en bättre föräldragrupp och jag är så tacksam över vänskapen jag fick i er!
    Kram o tack för en kanondag!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥