29 januari 2011

Ensam fredag ensam lördag


Så tydligt det blev med ensamheten nu när man fått uppleva lite annat några veckor. Men det funkar. Haft en kollega på fika idag - trevligt. Nu börjar jag jobba om en timma drygt och slänger ihop lite mat.
Gör det enkelt och slänger in pommes, en rödvinssås från frysen, granatäpple och ett andbröst. Smarrigt. Nu står jag mig till i morgon bitti då jag slutar.
Ha en skön natt vänner, ni som får sova =)
KRAM

2 kommentarer:

  1. ÅHHHHHHhh, vilken smarrig måltid!!!!
    Ja,jag började sova,men vaknade av att Alice gallskrek, när jag kom in i rummet kände jag genast varför. SPYA!!!! FAAAAAN!
    Magsjuka! Jäv....
    Jag som trodde hon var på bättringsvägen nu.
    Nu måste jag vara uppe så jag kan ladda om tvättmaskinen...... Skiiiit oxå!
    Ha det gött kompis! Det kommer ljusare tider.

    SvaraRadera
  2. Åh, det var ju inte det roligaste - då var min natt så betydligt enklare med l susande genom natten och lite vila i Kristianstad mellan 3-5 bara sådär att man hinner gå igenom tåget, klargöra, checka och starta upp. Jag håller tummarna för att hon snart blir bättre och att du själv klarar dig givetvis.

    KRAM

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥