29 januari 2011

Kulturskolan



Hennes mamma vill ju så gärna, och säkert hon med men modet brister ibland. Men idag var vi på kulturskolans "Öppet Hus-dag" tillsammans med pappa. Pappa provar pedagogiskt fiol och trummar på trummorna. Gumman låser sig och SKA INTE prova någonting alls!
Men efter att ha vandrat runt där i två timmar, tittat på dans, kollat in massor med instrument och sett andra barn prova, och andra föräldrar prova så vill hon nog prova både lite trumma o fiol.
Det var ju fiolen vi gick dit för, det hon ville... Se så bra det gick! Och två gånger provade hon till och med och sedan ville hon mer. =)
Men att anmäla sig till hösten på fiolskola.... näe läskigt...


4 kommentarer:

  1. Ellen vill göra som sin mamma, spela blockflöjt.

    SvaraRadera
  2. Oj, vi har inte ens snackat om det. Här är det dans och uppvisningar som gäller just nu!

    SvaraRadera
  3. Åhhhh, ellen vill göra allt som mamma gör. Hon vill spela blockflöjt, piano och bli dagisfröken. Mammas älskling!!!

    SvaraRadera
  4. Dans och uppvisningar! Det lät ju toppen, Filippa vill nog eg ingenting om inte kompisar gör det men någonstans vill hon ändå. Hon vill INTE gå på dans, gymnastik eller idrott. Trots att jag är helt hundra på att hon skulle ÄLSKA gymnastik, friidrott eller dans. Men men.... de har ju tiden för sig.
    Jag försökte oxå locka med att jag spelade blockflöjt och gitarr men... idag var det ingen mening. Men till slut så ville hon ju ändå. =)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥