29 augusti 2010

Parulina o ja



Åkte till "skogen" idag för att hitta svamp... eller björnbär. Lynnigt som vädret är så hann det regna ungefär 5 gånger på en och en halv timma. Hittade vi några vettiga svampar? Nej. Hann aldrig köra till Björnbärsstället heller.
Men "Parulina" fick iaf se Rövarkulan och lite av det Skånska landskapet med en tur runt om mot Harlösa, Revinge, Sandby och in till Lund.

Lite naturupplevelse med. Vi träffade den här lille gynnaren, han ser väl snäll ut?


8 kommentarer:

  1. Nu väntar vi på Brittsommarn så vi slipper det lynniga vädret ett tag!
    den här veckan har ju iaf börjat bra,så vi hoppas på en god fortsättning med le grande finale på söndag då vi planerar att ha 5-årskalas på vår sprillans nya superstora veranda! =)

    SvaraRadera
  2. Ja just det - Pelle fyller ju år! GRATTIS i förskott. Det betyder alltså att verandan är klar? Är den på fram eller baksidan?

    SvaraRadera
  3. Pussade du honom?

    SvaraRadera
  4. Nja, var ju en padda men borde kanske gjort det nu med närmre eftertanke =)

    SvaraRadera
  5. PÅ baksidan,tyvärr skuggsidan,men det gör ingenting! Bara vi har en utväg på baksidan så är jag nöjd,snygg blev den o en snyyyyg trappa!. Kom så får du se!!!!!!

    SvaraRadera
  6. Vi kommer på fredag :) och söndag!

    SvaraRadera
  7. Hm, jag kommer inte men vi är med i tanke =)

    SvaraRadera
  8. Vi läääängtar till fredag! pelle kan knappt bärga sej tills han äntligen ska få hit en kompis!!!! Ellen med såklart!!!!
    Ewa,kompis-vi tänker på dej med! O önskar att du kunde komma snart o titta på vår snygga altan!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥