21 augusti 2010

Malmöfestivalen


I Raoul Wallenbergs park fanns det MASSOR för barn!


Man behövde inte sakna BRIO järnväg iaf.

Ballongclownen snurrade figurer i hög hastighet. Hundar, lejon, svärd, hjärtan, harley davidsonprylar eller en Bläckfisk! Bland annat..

Filippa fick en papegoja, som han dock misslyckades med men hon var nöjd.

Vi vill prova de här roliga bollarna

På väg in och luft blåser upp ballongen

Efter att hon övertygats om att de skulle hålla så släppte vi loss. SUPERQUL

Mamma, mamma - det är ju ERIK SAADE!!!

Och E.M.D



Gumman diggar på mina axlar.


Idag besökte vi Malmöfestivalen en enorm festival som pågår en hel vecka med start igår. Massor med artister, uppträdanden, evenemang, teater, mat, kultur, konst, utställningar, prova-på-saker, film mm mm. Allt är dessutom GRATIS! En fantastisk tillställning helt enkelt.
Samtidigt är det ju SJUKT mycket folk och givetvis jättejobbigt. Massor med olika matstånd, thai, vietnamesiskt, älgkebab, oxfilerullar, langos, sushi, crepperi, cevapcici, pasta, vego, eko, Raw food, orient..... u name it! Att hitta en hamburgare är däremot svårt! Tack-o-lov.

Vi gick direkt till Raoul Wallenberg parken där barntillhållet var. Karuseller, olika hjul där man ska kasta, skjuta, gissa, pariserhjul och sådana där ruskigt läskiga saker som envisas med att kasta upp folk högt högt i luften - ni vet! Gärna med en snurr och vrid, twist oxå! Brrrr.
Där fanns ansiktsmålning, barnodlarhörna, grafittimålning, vanlig teckning och fix, en ballongclown som vred figurer med ballonger, konstverk av plast och annat... massa mer som vi inte hann se.
Vi provade däremot de jättestora plastbubblorna som man fick slungas runt i. Dyrt som tusan eftersom gumman inte ville själv utan skulle göra med mig, då blev det den stora, dyra. Men det var verkligen jätteroligt så hennes val var ju helt rätt för mig oxå! =)
Avslutade med ett glas Sangria på Mosaik med trevligt sällskap och så var det ju konsert på stortorget.
ERIK verkar vara i ropet just nu för på scen spelade ERIK Hassle, ERIK Grönwall, ERIK Saade och så EMD där ju "SnyggERIK" lirar!
Behöver jag säga att Filippa var nöjd? På mina axlar diggade hon till alla killar på scen ( Ja, just det - var fanns alla kvinnliga artister? ) och mina vader sprängde av värk till slut av att hoppa upp och ner med henne på axlarna. Ja, att axlarna värkte förstår ni ändå.

Men efter att vi sett alla dessa konserter så var iaf Mamma rätt så trött så det fick bli pågen Absalon hem.
På väg hem.
Nu har vi byggt koja och mamma ska hälla upp vin. Ser man på, så har man varit på konsert igen i sommar då!

Och i morgon kommer Rompa o Paulina, vår nya inneboende. Spännande!

1 kommentar:

  1. Wow! Vilken dag! Däe skulle man varit. O,va många babes ni fick vila ögonen på.
    En inneboende,vad spännande,vem är det? Hur länge ska hon bo hos er?

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥