06 augusti 2010

Heldag med mammorna

Mina underbara mammor, Anna o Maria. Som tar hand om mig o Filippa så bra, som alltid har tid och som lyssnar och som hänger på. Vi har haft en heldag i Fillsta idag. Anna med 4, Maria m 2 och jag med 1. Endast 4 dagar mellan tjejerna med födelsedatum 7, 11 och 15. Klart de har roligt ihop. Att det finns småbröder med går oxå finfint.
Idag fick vi lite bonus av en av de andra tjejerna i samma grupp som jag inte sett sedan hon var ett halvår - Det var skoj. Utmattad somnade Filippa i mitt knä vid Eivor o Gunnars köksbord ikväll. Det har verkligen varit en heldag med studsimatta, bus, kattungar, cykling, film, skogspromenad o smultronplock, lunch, grillning, ännu mera lek, lite tårar och massor med skratt.
Mammorna hann kanske inte med varandra och sig själva i samma utsträckning men visst har vi hunnit lite. Och i morgon blir det Cirkus skola på Frösön och sedan Jordgubbsplockning på Rödön.
Kan kanske bli en lyckad dag.
Vad tror ni?
Tjejerna!
Mammorna!
"Vi har det bra, vi här bak i bilen..."

På smultronjakt

Och visst fanns det smultron - söta och varma. Gott



Vi avslutar kvällen med grillning och Lohmanders bea såklart =)



3 kommentarer:

  1. Åhhhhhhh! Vilken superdag vi hade! Kan just inte ha blivit mer lyckad!
    Idag blir det kul att se tjejerna bli cirkusartister för en stund. Sedan blir det jordgubbssyltkokning för hela slanten!
    Snart ses vi!
    KRAAAAAM

    SvaraRadera
  2. Jisses va med smultron ni hittat!!! Man blir ju tokavis. Vårt "ställe" är renätet nu...

    Fortsätt mysa!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja, det var verkligen en härlig dag! Och snart blir det en fortsättning =). Vi ses

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥