16 september 2009

Dagens outfit




Blev lite mer än en outfit idag. Klippte mig och nu ska här läras upp i plattångsmysteriet.



F har varit på sin första Lek-o-boll-skola här på Lugis hemmaarena - Victoriahallen.
Började helt förvånande lysande bra. Hon gick o satte sig, svarade på upprop och hängde med i uppvärmning och löpning tvärs över hallen. Mamma satt där och var mäkta imponerad över både modet och snabbheten att ligga bland de tre första trots att det var killar som var äldre och större med.
Men sedan tog det stopp, tårar, vägran och vilja att sitta i mammas knä övertog glädjen o springet i benen.
Trots pepping och bus deltog sedan F sporadiskt med eller utan känguruhoppande mamma. ( mest med ).

Ikväll när tänderna borstades så säger dottern plötsligt: "Vet du varför jag inte sprang det fortaste jag kunde?" - Nej??? "Jo, för att jag var blyg".
Huruvida hon hade mer spring i de benen som ändå låg topptre förtäljer inte storyn men OM det är så finns det ju chans att en gammal veteran som Jocke Svedberg skulle bli imponerad =)
Nu håller iaf mamma tummarna för att hon ska tycka det är roligt och vill vara med och prova lite av varje i bollsportvärlden de kommande onsdagarna.

Ska till Doc i morgon bitti. Fått några konstiga utslag som eskalerar enormt vid löpning och dusch. Någon typ av värmeutslag kanske men det känns inte värt en löprunda om den ska avslutas med 3-4 timmars klåda och ett utseende som får folk att rygga.
Eller så är det bara en anledning att slippa träna =)

Vädret i Skåne? Jo, tack - det har varit kanon idag och klar luft, blå himmel och sol. Ca 19 grader. Faktiskt lite norrlandsfeeling i luften idag.

Inte lika imponerad av Umeås representanter t Idol familjen. Men fortfarande grymt bra.
Häpp

1 kommentar:

  1. Vad du blev fin i håret, ser så ungdomlig ut
    Sköt om er kram Anki

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥