25 februari 2011

Festivaldax





Malmö Arena än en gång.. vi är stammisar där nu =)


Kvällen bjöd på fartig underhållning och de okända korten var inte så dåliga som jag först trodde. Farfar har fyllt år och vi bjöd honom på festivalen. Direkt från jobbet och ner till oss i Lund där vi bjöd på rökta räkor, lax med gorgonzola, dill och timjan samt en sallad med quinoa, mango och granatäpple. Lite Cava och sedan vin.

Farfar mycket nöjd med sin present. Allra allra bäst var The Arks avsked. Pampigt med militär exercis.
Filippa flirtade med alla på raderna bakom och konstaterade sedan nöjt: "Det är bra att vara liten och söt"! Hon fick nämligen en lysstav av dem =)

Tyvärr hade vi ett gäng kvinnor i övre medelålder som bestämt sig för att "göra stan" och hade köpt finfina kaninöron med stroboskopblinkar som de absolut skulle ha på sig hela kvällen. Inte lätt vara 7 år och sitta bakom dem!

Här kommer nu våra säkra insidetips: Farfar - Linda Bengtzing, Love Generation, Lasse Stefanz. Farmor - Julia Alvgard, Lasse Stefanz, Melody Club. Filippa - Linda Bengtzing och Love Generation. Tanten - Linda Bengtzing, Nicke Borg..... kanske Linda Pritchard.

I morgon kväll går reprisen, 20.00 på SVT - missa inte det!

The Ark säger Farväl!

The Melodyclub
Linda Bengtzing går direkt - helt övertygad om det.
Minns ni Anders Johansson från Fame Factory? Nu heter han Fernette. Han blir nog tyvärr sist. Men mycket vackert nummer.
Melody Club

4 kommentarer:

  1. Vi ska kolla på reprisen!

    SvaraRadera
  2. Du hade rätt!!!
    Smarrig middag!!!
    Det var ganska beiga låtar överlag igår tycker jag.

    SvaraRadera
  3. Ja det var en fullträff måste jag säga! Linda har ju sådan energi så det är svårt för Svenska folket att inte rösta fram henne, annars var väl låten sisådär. Hon får svårt sedan men som sagt... hennes energi.
    Däremot var ju Nicke Borg kanon och även Linda P.

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥