29 juni 2010

Bastubåten i Sövdesjön





Det blev en tur till Sövdesjön med Ann och Malin ikväll. Sagolikt skönt och nu är man mjuk i kroppen. Ann bjöd på god sallad med jordgubbar och bröd. Jag stod för vin och kaffe.

Bastubåten ligger förtöjd vid bryggan och på tisdagar är det dambastu. Vedeldat såklart. Utsikt över sjön och solen var med oss.
Figgi var oxå med oss.

Vad har ni gjort vänner?

4 kommentarer:

  1. Vi hade heldag i Fillsta, pastasallad till lunch och sedan banankaka till fika. Barnen lekte hela tiden och ville inte åka hem. Vi fortsatte sen till Frösövallen för att njuta av en svalkande glass i hettan. Utsikten från Frösövallen var som vanligt vacker och storslagen! Sen hade vi en vanlig hemmakväll. På fredag laddar vi för en tur med Thomé, naturligtvis med Fillsta-gänget!

    SvaraRadera
  2. ja,gårdagen har du ju redan läst om, ovanför.
    Idag har ellen haft 2 kompisar från dagis här HELA dagen.
    Imorgon tar vi det lugnt och laddar inför en tur på böljan den blå på fredag.
    Fredagskvällen tillbringar vi hos brorsan o grillar och smaskar på smultrontårta till efterrätt.
    Ja,den här veckan har inte varit så dum!
    Hoppas din blir lika bra!

    SvaraRadera
  3. Åh, det går ju inte av för hackor era dagar. Kan tänka mig det blir härligt med alla 6 ungar som busar och leker på Fillsta gården. Härligt. Vi dyker upp i augusti - lita på det! Smultrontårta, blir det lika mycket smultron där hemma i år?

    Ha det bäst på Thomée Kram

    SvaraRadera
  4. Vad mysigt det ser ut som om ni har haft det.
    Kram Sandra

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥