04 december 2011

Till nära och kära


Och det gör mig SÅ glad! Att få lacka och slå in paket till dem jag bryr mig om. Vissa saker kanske inte faller på läppen, andra kan jag känna jag lyckats bra med... Men ett plus i allt är ju att jag själv blir så glad av att se högen varje dag. Och så bor jag ihop med en som blir minst lika glad!
Vad mer kan man begära?

6 kommentarer:

  1. Ohhhh, MY GOD!!!! jag ligger i lä ser jag....
    Nåväl, på tisdag när jag varit på shoppingkväll så kanske jag har handlat ikapp!!!!!
    Kram på dej kompis!!!

    SvaraRadera
  2. Åh, men jag ger ju till många och jag ÄLSKAR det! Blir så glad av att se den högen varje dag, nästan så jag inbillar mig att de alla är till mig. Filippa är lika glad och ett paket är faktiskt från henne som hon själv köpt, själv slagit in och själv lagt i högen. Hon köpte på loppis något till mig. Det är det ojämna i brunaktigt papper nere till vänster till höger om de två smala som står upp. Gulligt eller hur? Hon har skrivit jättefin lapp och jag har faktiskt inte en susning om vad det kan vara och dessutom har hon inte skvallrat! =)

    SvaraRadera
  3. ÅH, jag har massor av jobb framför mig ser jag! Tur att det är shoppingkväll imorgon. När kommer ni upp? Visst hinner vi väl ses? KRAM

    SvaraRadera
  4. Jo något ska vi hinna tycker jag. Vi kommer kvällen den 22 dec och åker direkt till Svenne m fam och blir där några dagar. Den 25 hos Ranbrandts men sedan i mellandagarna ramlar jag väl in mot stan. Osäker var jag ska bo osv men det brukar jag ju lösa eftersom =) Vi får boka in någon dag

    SvaraRadera
  5. OJ, kära Ewa, vilken hög vackra presenter! Imponerad blir jag verkligen i min egna slöhet - väntar på att bli ledig över jul och ligga i soffan, äta praliner med iPaden i högsta hugg, spela bra matcher på wordfeud och läsa spännande böcker!
    Både jag och P längtar tillbakaa till Mallis ibland, vilken härlig vecka vi hade! Ska du till Norrland i Jul? Tuta när du kör förbi!
    kram till Filippa och tusen till dig själv!
    din vän i KUngsbacka

    SvaraRadera
  6. Tack Maritta. Ja inget snack om att vi längtar tillbaka till Mallis och vi bokar nog in oss igen nästa år.... Filippa lovade ju att vi skulle åka någonannanstans men va fan.... är man snart 50 så får man lov åka till samma ställe och hon har helt ändrat sig nu så jag kan låtsas jag är en sådan mamma som låter barnet bestämma... =) Kör upp den 22 dec men passerar inte Kungsbacka tyvärr, annars hade man ju kanske tom kunnat offra en timma för en fika. Men sorry.

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥