30 november 2011

Sats 2


Det första gänget lussebullar är redan slut och idag har vi hunnit med en ny omgång. Vi har även börjat på vår pepparkakeby och lackat klappar. Lyckats med finliret att få in den lilla remsan med vadd, dekoration och grönt mellan fönstren i altandörren.
Tjejen har fått några märkliga utslag över precis hela kroppen så vi har även varit till skolsköterskan som inte hade en aning men ett gäng gissningar.... hon skickade oss vidare till vårdcentralen som inte hade en aning men ett gäng gissningar.... alltså ungefär som jag själv mao.

Men vad jag inte kan är att ta halsodling och det gjorde de iaf så på fredag får vi svar på det. Misstänker att vi tills dess och även efter fredagen inte kommer att ha en aning om vad som är fel men vi har en massa gissningar.....

Vi har dock uteslutit 2-3 olika latinska namn på hudåkommor, vattkoppor, svinkoppor, scharlakansfeber och mässlingen. Så Filippa har nog faktiskt själv hittills den bästa gissningen: "Det kan vara en alldeles ny sjukdom som ingen annan har haft ännu!"

Ja, varför inte? Hennes gissning är ju lika bra som de andra.

Så har ju världens bästa farmor kommit på besök för att sova över och lämna gumma då jag börjar lite väl tidigt. Först var hon på disco nära timman medan jag stökade klart i köket. Vi bjöd henne på Indisk curry och ett glas vin. Nu väntar den nya serien "Homeland" ( Se den! )
och en god latte och nybakta lussebullar! Så gott att ha en alldeles egen farmor här!

Vad har ni gjort idag?

Tornet till kyrkan blev inte alls bra men sitter ihop iaf.... lackat klappar och ska göra en fin krans med prydnadsapel som vi fick i helgen. Jättefint tror jag det kan bli.

2 kommentarer:

  1. Det låter underbart!

    SvaraRadera
  2. Härlig farmor ni verkar ha! =)
    Få se,vad har jag gjort idag, lämnat på skola,dagis,varit på öppna med alice. har sålt nästan alla dina kläder så nu e vi kvitt!! =)
    Hemma har vi gjort en granrisläng som vi ska ha på jamtli. Spelat spel o käkat tacos bla.
    Ja,det var lite från dagen i Fillsta.
    Kram kompis, snart ses vi! =)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥