23 november 2011

Gumman startar upp



Igår när jag hämtade älskade tjejen hos pappa så var bland det första hon sa i bilen på väg hem: -Mamma, NÄR ska vi egentligen julpynta? Och vi har ju inte bakat något juligt ÄN! Och när ska vi göra pepparkakebyn?
Hon påstår dessutom att hon älskar julen MER än vad jag gör! Tror hon ljuger men hon vet inte om det bara!

Så idag var det bara att dra igång. Inget att spara på egentligen. Vi lämnar lägenheten den 21 dec så ska man hinna njuta så kan man lika gärna börja nu. Så med en ivrig medhjälpare kom de 5 flyttkartongerna med julsaker upp ur källaren och vi har kommit ganska långt. Lussebullar hann vi oxå med. Årets bästa tid. SOM jag längtar snö och kyla nu.

Längtar till Svennes juldikt på julaftons dagen när vi har vår traditionella glöggmys i skogen, längtar till en sväng på Skotern med Christoffer, all den goda maten som till största delen är hemlagad. Barnens glädje och vår egna givetvis. Till långfärdsskridskoturer och utebus, spelkvällar och glöggdoft, lakritskola och tryffel.....

Men nu har vi börjat att känna den, doften av jul. Kan nästan känna att den är närmre än chockhalkan!

Tjejen pyntade sitt eget rum själv
Lussebullar beställda



5 kommentarer:

  1. Ser bra ut! Tack för inspirationen,i helgen ska vi också fixa mysigt. Önskar att man fick komma på lite smarrigt julfika hos er. Kram på er tjejer.

    SvaraRadera
  2. Åhhhh, nu blev jag allt inspirerad!!!
    Tack för det! =)

    SvaraRadera
  3. ååååå vad fint :-) du kan du Ewa! Och Filippa med! (Fast det där med att hon skulle gilla julen mer än du....nja det får hon nog bevisa då! Kram till er bägge!

    SvaraRadera
  4. Härligt jag kan inspirera! Önskar oxå ni var nära så ni kunde komma och fika. Det är tunnsått med fikabesök i denna del av världen. Men Magdis kanske dyker upp... =)

    SvaraRadera
  5. Ja, du har rätt. Klart hon ska få bevisa det! Hon har iaf redan slagit in en julklapp till mig och gjort egen etikett! Mammas tjej <3

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥