23 juli 2011

De är väl ok men... .



Jo klart att alla insekter, djur och annat bör beredas en plats. Har inget emot dem.... egentligen. Men varför måste de bli så stora och just på min altan och i min lägenhet?

Förstår honom oxå, tröttnade på mitt skrubbande på altanen. Nu har vi förpassat honom till buskaget vid parkeringen. Hoppas han trivs i sitt nya hem och inte vill flytta tillbaka.

2 kommentarer:

  1. Tänk om fler tänkte och arbetade på detta sätt, i stort som smått. Då hade det sett annorlunda ut i världen. Hatten av för Lunds djurvänligaste familj, med insikten om att alla "kryp" har rätt till att leva på vår jord.

    SvaraRadera
  2. Tack för de uppskattande orden. Gumman har ett enormt hjärta för djur och igår bröt hon ihop totalt för att hennes 6-årige kompis släppte en trött geting från balkongen på fjärde våningen! Vi hade begravning och allt. Hon har burit bort ett antal spindlar idag när jag härjade på altanen. Denna var dock lite väl häftig för henne att ta i handen =)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥