13 september 2012

Inca och marknad




KRAAAAAAAAAAAAAAM


Natten bjöd på hård vind och regn. Allting på balkongen var drypande vått och klockan ringde alldeles för tidigt. Idag skulle frukost intagas tidigt för att sedan med buss ta oss till Inca som ligger mitt på ön. Där hålls varje torsdag marknad och den ville vi ( läs farmor ) inte missa. Sagt och gjort! Tyvärr inga fantastiska fynd men nu har vi sett Inca och det var ganska lagom en dag som denna då det var lite regn, lite solsken, lite vind och lite mulet på fm. Väl hemma den fantastiska lunchen och sedan hyrde vi cykel för att ta oss till Cala Millor för lite utflykt. Strandhäng, kaffe, shopping och fiskspa.
Irish Coffee på balkongen och kvällsmys väntar nu.
Strandhäng såklart
Farmor är lila
Busstur till staden Inca och marknad
Farmor på marknad
Fika på torget i Inca
Farmor provar kvaliten
Spanskt så det förslår
DEN vill farmor ha!

Farmor och gumman bänkade på första parkett inför show
Årets gäng på Sunwing.
Farmor gillar maten, inget snack om det.
På utflykt
Ritar...... ja, vilken flagga är det???



4 kommentarer:

  1. Er farmor verkar ha det lila extra <3

    SvaraRadera
  2. Åh,vad härligt ni verkar ha det!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Du tar så otroligt fina foton Ewa - du skulle erbjuda dem till hotellet för en oskälig summa pengar. Till och med jag är ju för jävern helt Mallis-frälst vid det här laget! Och hungrig!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥