21 augusti 2011

Underbar helg




Tillbaka i Skåne och helgen har startat upp fint. Mottagandet av underbara grannar i Torsdags var mer än jag kunnat önska! Lätt som en plätt var bilen tömd och vinet uppfyllt. Vi somnade belåtna och det kändes trots allt riktigt gott vara hemma igen. Fredagen fullt schema med att ta hand om alla bär jag plockat som skulle kokas, saftas och syltas. Sedan ut i Skogen för lite mys och tältning. Hur nice som helst och två nöjda barn, en hund, gott på grillen, en flaska rött och tält. Vad mer kan man begära? Lördagen vilar man med trädkronornas sus i tältöppningen.

Givetvis kan man inte vara utan tekniken =)
Gumman vaknar till liv...
Fixar frulle och lunch och så en lite walkabout i omgivningarna. Tanken var att vi skulle gosa med hästarna men vi hittade istället ett döende lamm och timmarna framåt gick åt till att försöka få reda på vem som ägde lammet och skaffa hjälp. Sent om sider lyckades vi och på kvällen kom samtalet från ägaren som berättade att lammet tyvärr dött.
Väl tillbaka hemmavid så blev det grill och samkväm med härliga grannarna igen. Ni kan ju tänka er vår blandning, Greker, Danskar, Skåningar, Ångermanlänning, ungar, vuxna och hundar, en vegetarian, en mjölkallergiker, en som inte äter fisk, en som inte äter fläsk och kyckling, en som inte dricker sprit, en som bara dricker sprit.... men vi fick ihop det kanon! Lite buffe som passar alla. En superkväll helt enkelt. I morse samma människor till brunch. Jo, vi har en fantastiskt härlig stämning på vår gård! Inget snack om det! Härliga helg och nu förbereder vi för kvällens grill.
HÄRLIGA grannarna, Kärlek till dem!

Brunch hela gänget!

3 kommentarer:

  1. Det ser ju hur Nice ut som helst!!!!

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt ni verkar ha haft det. Önskar er en fin vecka. Kram

    SvaraRadera
  3. Ja det var en finfin helg....massa grillat, jag behöver inte äta på en vecka minst. Mer sånt här :-)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥