03 augusti 2011

Åsgård Session Band









Ikväll åkte vi till Hara brygga för att fika i kvällssolen och lyssna på tokigt galet roliga Åsgård Session Band. Det är spelglädje på hög nivå och Hara Brygga med cafe var välbesökt. Bilarna stod parkerade långt ut på lägdan. De kända Bröderna Lindqvist som sorglöst lirade "Viggen" i programmet "Nygammalt" med Bosse Larsson då det begav sig, har lagt arvet till Åsgård Session Band och på dragspel ikväll lirade Folke Lindqvist jävlar anamma precis som då det begav sig på helgerna på TV.Vilken gubbe! Lika flink övertangenterna och givetvis fick vi höra "Viggen" i högt tempo. Sonen Hasse kör sin kontrabas som konkurerar ut frugan på kvällarna när han kommer hem efter en arbetsdag - eller så plockar han fram en ukkulele. Underbart härligt.

Jag slog på "stort" och bjöd mitt sällskap på fika. 2 kaffe, 1 te, 1 Coca-Cola, 1 kladdkaka med grädde, 1 snickerskaka, 1 bulle, 1 mazarinkaka, 1 chokladboll och 1 knäckflarn..... 115 kronor!


Det är knappt jag ensam får en fika på Espresso House för den summan! Men så fikar alla massor oxå!


Solen har stekt hela dagen och det var varmt av både väder och stämning.

1 kommentar:

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥