31 maj 2011

Kalvinknatet

Stolt tjej med medalj och t-shirt


Så har dottern sprungit sin allra första tävling. Skånemejeriernas Kalvinknat. Kanske blir det fler. Lite besviken var hon att hon inte kom bland de allra första. Samtidigt så "sparde hon sig till Hoppborgen" som hon sa. Lite strul i starten med flickor som föll gjorde att det blev lite tjorvigt och hon kom lite långt bak. Dessutom var det ju J-Ä-T-T-E-L-Å-N-G-T... hela 900 meter.
Men mamma är stolt och tjejen kom ungefär i mitten av alla startande. Jag kan nog tycka att hon har ett grymt bra löpsteg som bådar gott inför St Olavsloppet.
Startpistolen ljuder och tjejerna rusar ut ur fållan
Filippa hamnar ganska långt bak och ses här näst sist i rosa t-shirt o svarta shorts
Hon kommer till slut i mål någonstans i mitten av alla tjejer. Mamma tycker det är en ganska bra placering för att vara den första tävlingen.


2 kommentarer:

  1. Det tycker vi med. 900 meter är långt,vet knappt ens om jag skulle orka springa det....

    SvaraRadera
  2. Superbra jobbat Filippa!!! Och titta vilken energi hon har när hon kommer in till mål! Jag tycker hon gjorde rätt i att spara sig för hoppborgen... Hahaha!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥