11 april 2012

Sportlov


Vårt påsklov i Jämtland blev en hektiskt och härlig upplevelse, ungefär som vanligt mao. En stuga/lght att hyra efterlyses för att slippa dra "Taikonlasset" runt runt.
Men att hinna med härlig frukost hos Eivor, ner till sjön för att lattja runt med is, snö o vatten, luncha hos Anki, eftermiddagsmat hos Jenny och Middag hos Mirja med kvällsglaset vin och övernattning på en enda dag är helt enkelt en fröjd.

Jag vet att jag tjatar men jag har verkligen fantastiskt härliga vänner. Besök hos Anna och Maria och lek med "föräldragruppstjejerna" hanns oxå med. En lång skön latte i Annas kök och lite ljusbeställningar hos Maria med mat och fika och härligt snack. Två dagar i Kluk hos Susanne o Micke med pimpeltävling och priser, film, god mat, häng och bus för två små tjejer. Två dagar hos underbara familjen Millberg med studsmattevolter, gårdskrattning, Gin Rummy, supergod mat, vin, kärlekstjivande med Moa och gos med hundar, besök hos Lelle o Gunilla där vi lämnade med en härlig tavla målad av Lelle, träff på Brunkullan, en snabb sväng för att krama Stefan på GIII och besök på stan, en natt hos Lotta som fick omaket att be om ursäkt för en uppretad fyllekärring men bjöd mig ändå på frukost =), fika och snack hos Jenny o Micke och underbart goda hemrullade köttbullar och världens bästa kompis Othilia, fantastisk älgstek och gott vin med äppelkaka hos Mirja o Mattias där även Marie, Dennis, Linn o Robban dök upp. Jamen.... vad mer kan man begära av 6 dagar i Jämtland????

Jo - lite skidåkning i Bydalen givetvis! Gumman stolt som en tupp som åker liften själv och tar hela långa röda backen ner själv. Men gråten kom när benen var så trötta att hon nästan inte orkade stå hela backen för tredje gången =)







2 kommentarer:

  1. Ja, det var härligt att ses :). Vi njuter av de sista lovdagarna och nu verkar solen ha hittat till Frösön. Kram på er

    SvaraRadera
  2. Åhhhh, vilka härliga och fullspäckade dagar!!!! Det var så roligt att ses!! Kramkram!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥